De beste steden voor het krijgen van een tattoo

Het is al heel lang een onderdeel van onze traditie om ons lichaam te bedekken met tatoeages. Terwijl de belangrijkste redenen in het verleden gerelateerd waren aan religie en status, kiezen de meeste mensen tegenwoordig voor een tattoo om hun uniciteit en levensstijl uit te drukken. Met de verbeteringen van technologie en de ontwikkeling van inkt, zijn moderne tatoeages veel aantrekkelijker en hoef je je geen zorgen te maken dat ze na verloop van tijd zullen vervagen. Wil je graag tijdens een reis een tatoeage laten plaatsen? Pak dan je schoudertas heren in en ga naar een van deze steden! 

New York

Dit is een van de meest populaire steden ter wereld. Als je besluit erheen te reizen, kun je er zeker van zijn dat je een geweldige tijd zult hebben. New York staat namelijk vol met musea, interessante gebouwen, historische monumenten, parken, maar er zijn ook nachtclubs en ondergrondse plaatsen. Het is interessant hoe vaak mensen die de voorkeur geven aan kunst en muziek degenen zijn met de meest interessante tatoeages. Enkele van de meest populaire studio’s in deze stad zijn Five Points, Kings Avenue, Grit & Glory en meer.

Berlijn

Dit is een van de meest populaire plekken ter wereld als het gaat om undergroundcultuur, technomuziek en industriële stijl. De meeste mensen reizen erheen om het geweldige nachtleven te combineren en te genieten van de architectuur van deze stad. Het mooie voor Nederlanders is bovendien dat je geen koffer mee hoeft, aan een weekendtas heb je immers al genoeg als je een paar daagjes naar de Duitse hoofdstad gaat. Als het gaat om tatoeages, zijn de meest populaire stijlen traditionele symbolen en Aziatische. De meest populaire plekken waar je een tatoeage kunt krijgen zijn Taiko Gallery, Lemonsmiff, Strange Love, Berlin Ink en anderen.

Londen

Het staat bekend als een van de meest stedelijke plekken ter wereld, vooral als het gaat om alternatieve en undergroundscenes. Het is interessant hoe mensen die de voorkeur geven aan rockmuziek en alternatieve bands vaak meer tatoeages hebben, en ze zijn ook op zoek naar een aantal unieke modellen. Daarom, als je geïnteresseerd bent om naar deze stad te reizen, krijg je de kans om naar veel interessante bands te luisteren, unieke clubs te bezoeken en enkele van de beste tattoo-studio’s in Europa te bekijken, zoals Red Point, Seven Doors, Fudoshin, en meer. Op de smartphone die je aan een telefoontasje om je nek hebt hangen, kun je eenvoudig een afspraak maken bij een van deze tatoeëerders. 

Tokio

Er is een sterk verband tussen tatoeages en mensen die in Japan wonen. Een van de meest interessante feiten is dat ze een lange geschiedenis hebben. Ook moeten we vermelden dat de leden van de beruchte Japanse criminele organisatie Jakuza allemaal hun rug volledig bedekt hebben met tatoeages. Zowel vrouwen als mannen geven de voorkeur aan verschillende stijlen en maten. Als het gaat om moderne trends, hebben de meest populaire keuzes betrekking op anime-shows en symbolen die verband houden met de Japanse traditie. De beste plaatsen in deze stad waar je hoogwaardig en uniek werk kunt krijgen, zijn Aki of Diablo, Azusa, Ken Riku, Ichi, Koji en nog veel meer.